Bitcoin Mining Machine - Alle Top Produkte im Detail!

Masari: Simple Private Money

Masari (MSR) is a scalability-focused, untraceable, secure, and fungible cryptocurrency using the RingCT protocol. Masari is the first CryptoNote coin to develop uncle mining and a fully client side web wallet.
[link]

Bitcoin la gi Tai sao Bitcoin la tien de cho su phat trien cua nen cong nghiep 40 Va tat ca nhung su that tran trui ve Bitcoin

Bitcoin la gi Tai sao Bitcoin la tien de cho su phat trien cua nen cong nghiep 40 Va tat ca nhung su that tran trui ve Bitcoin
Ngày nay, cụm từ Bitcoin xuất hiện ngày càng dày đặc trên phương tiện truyền thông xã hội và đời sống thường nhật. Bitcoin đã dần len lỏi vào cuộc sống hàng ngày của chúng ta. Vậy thực sự Bitcoin là gì? Bitcoin sẽ có ảnh hưởng như thế nào đến tương lai của thế giới chúng ta?

1. Bitcoin là gì?

Bitcoin là một hình thức tiền mã hóa được tạo ra và được tổ chức bằng điện tử, không ai kiểm soát nó. Bitcoin không được in như Đô la hay Euro – những loại tiền giấy được sản xuất bởi con người. Tính đến thời điểm hiện nay, ngày càng có nhiều cá nhân hay tổ chức, chạy các máy tính trên toàn thế giới, sử dụng phần mềm này để đào Bitcoin.


Bitcoin là gì?

Ngoài ra, Bitcoin có thể được gọi là đồng tiền Bitcoin, là tiền mã hóa chứ không phải là tiền ảo, do đó không nên gọi là “tiền ảo Bitcoin“.

Đó là ví dụ đầu tiên của một loại tiền mã hóa nổi bật nhất trong thị trường cryptocurrency. Bên cạnh Bitcoin, còn có những đồng cryptocurrency khác đang dần trở nên phổ biến như Ethereum (ETH),…

2. Mining Bitcoin (đào Bitcoin) là gì?

Mining (đào) là phần quan trọng nhất của bất kỳ cryptocurrency nào sử dụng thuật toán Proof of Work. Và giống như giao dịch, mining cũng là một khoản đầu tư. Về cơ bản, các miner (thợ đào) đang đóng góp sức mạnh tính toán của mình để giải quyết các bài toán phức tạp nhằm xác nhận giao dịch và ghi lại nó trên Blockchain.


Mining Bitcoin (đào Bitcoin) là gì?

Rất nhiều người đã trở nên giàu có bằng cách mining Bitcoin. Trước đây, bạn có thể tạo ra lợi nhuận đáng kể từ việc mining chỉ bằng một chiếc máy tính bàn, hoặc thậm chí là một chiếc máy tính xách tay đủ mạnh. Hiện nay, thợ đào đã đầu tư những dàn máy khủng chuyên dụng để đào Bitcoin, thu được BTC dùng trong giao dịch hay tích trữ đầu tư.

3. Máy đào Bitcoin

Trong hệ thống tiền tệ pháp định truyền thống, chính phủ chỉ việc in thêm tiền khi họ cần thôi. Nhưng với Bitcoin, tiền không phải được in – mà là được đào (mining). Các máy tính trên khắp thế giới đào coin bằng cách cạnh tranh với nhau.

Đào coin nói chung và đào Bitcoin nói riêng là hình thức sử dụng các máy tính có cấu hình VGA (card màn hình) cao, hoặc các phần cứng chuyên dụng khác để chạy phần mềm đào. Các phần mềm này sử dụng sức mạnh xử lý của CPU và GPU để giải các thuật toán đào Bitcoin cực kì phức tạp để có được BTC. Vì vậy, máy đào Bitcoin là các loại máy tính có cấu hình VGA cao hoặc sử dụng các loại chip chuyên dụng như ASIC để chạy các phần mềm đào.


Máy đào Bitcoin của Bitmain rất phổ biến trên thị trường.

Một số dòng máy đào Bitcoin phổ biến có thể được liệt kê ra như sau:

  • Máy đào Bitmain Antminer S9;13.5
  • Pagolin Miner M3X; 12
  • Máy đào Bitmain Antminer T9; 11.5
  • Máy đào Antminer R4
  • Avalonminer 741
  • Avalonminer 721
  • Bitmain Antminer S7
Ngoài ra, có một số người thường dùng từ “Máy cày Bitcoin“, đây là một cách gọi không đúng. Các máy giải thuật toán phức tạp để tạo ra đồng BTC là máy đào Bitcoin.

4. Bitcoin Address là gì?

Bitcoin Address hay địa chỉ Bitcoin (địa chỉ ví Bitcoin) là một dãy chữ số để người khác có thể chuyển BTC vào ví của bạn. Có thể xem Bitcoin Address như địa chỉ nhà, hoặc tương tự số tài khoản ngân hàng để mọi người chuyển khoản cho bạn.


Bitcoin Address là gì?

Khi ai đó muốn chuyển BTC cho bạn, bạn chỉ cần cung cấp địa chỉ ví của bạn cho họ. Tương tự nếu bạn cần chuyển Bitcoin cho ai đó, bạn cần biết địa chỉ ví Bitcoin của họ.

5. Ai sáng tạo ra Bitcoin?

Satoshi Nakamoto, là một nickname của một người hay là một nhóm lập trình viên chính là cha đẻ của Bitcoin. Satoshi Nakamoto đã tạo ra hệ thống thanh toán tiện tử dựa trên các thuật toán. Ý tưởng này nhằm tạo ra một loại tiền tệ không bị lệ thuộc vào bất kì cơ quan trung gian nào, có thể giao dịch thông qua internet một cách nhanh chóng với mức phí cực thấp.


Ai sáng tạo ra Bitcoin?

Đến nay, Satoshi Nakamoto cũng là một cái tên khá bí ẩn. Satoshi Nakamoto sở hữu những Bitcoin đầu tiên, địa chỉ ví của ông lên đến cả triệu BTC, tuy nhiên người ta chưa phát hiện ông chuyển đi bất cứ BTC nào từ địa chỉ vì này. Nhiều người còn nghi ngờ rằng có thể đây là người ngoài hành tinh.

6. Những đặc điểm của Bitcoin

Bitcoin mang những đặc điểm khác biệt so với các loại tiền tệ do chính phủ phát hành.

6.1. Tính phân tán

Mạng lưới Bitcoin không tập trung, không có máy chủ hoạt động dựa trên mạng ngang hàng, nên không thể xảy ra việc thao túng, sập server, không xảy ra việc chủ server bị bắt và bị chính phủ đánh sập… Mạng lưới Bitcoin không do bất cứ một cơ quan nhà nước nào kiểm soát, hoàn toàn tự do. Tất cả các máy đào và xử lý các giao dịch Bitcoin là một phần của mạng lưới và chúng làm việc cùng nhau trên mạng lưới này.

Một cơ quan trung ương sẽ có thể dùng quyền lực của mình can thiệp vào chính sách tiền tệ để lấy đi tài sản của bạn đang sở hữu như Ngân hàng trung ương Châu Âu đã làm tại Cyprus vào đầu năm 2013. Bitcoin thì khác, vì không thuộc sở hữu bởi bất cứ ai, nên không ai có thể lấy đi Bitcoin của bạn kể cả chính phủ.
Và nếu một phần của mạng lưới Bitcoin bị “đứt” vì lý do nào đó, dòng tiền sẽ vẫn tiếp tục chảy.

6.2. Tính dễ thiết lập

Để tạo được một tài khoản, các ngân hàng thông thường sẽ yêu cầu bạn phải trải qua nhiều bước vòng vèo, đầy quan liêu. Tuy nhiên, với Bitcoin, bạn có thể tạo địa chỉ Bitcoin chỉ trong vài giây, không phải trả lời hàng tá câu hỏi và không tốn lệ phí nào.


Những đặc điểm của Bitcoin.

6.3. Tính ẩn danh

Một người có thể nắm giữ nhiều địa chỉ Bitcoin và không cần khai báo tên, địa chỉ hoặc các thông tin cá nhân. Nhưng,….

6.4. Bitcoin hoàn toàn minh bạch

Hệ thống Bitcoin sẽ lưu lại thông tin chi tiết của các giao dịch trên mạng lưới trong một sổ cái được gọi là Blockchain. Sổ cái Blockchain sẽ cho bạn biết tất cả mọi thứ.

Nếu bạn có một địa chỉ Bitcoin sử dụng công khai thì bất kì ai cũng có thể biết được hiện tại có bao nhiêu Bitcoin trong địa chỉ này. Nhưng, chắc chắn rằng họ không thể biết được ai là chủ sở hữu của số Bitcoin đó.

Một số người sử dụng những cách thức để giao dịch Bitcoin của họ không bị nhận diện như dùng nhiều địa chỉ Bitcoin, không chuyển nhiều Bitcoin vào cùng một địa chỉ.

6.5. Phí giao dịch bằng 0

Ngân hàng có thể lấy từ túi bạn 10 Euro cho một giao dịch quốc tế, nhưng với Bitcoin, bạn sẽ không tốn một đồng nào cho khoản này.

6.6. Tốc độ cực nhanh

Bạn có thể gửi tiền đi bất cứ đâu và chúng sẽ đến với người nhận chỉ trong vòng vài phút. Hãy tưởng tượng nó nhanh như việc bạn gửi Email vậy.


Bitcoin hoàn toàn minh bạch.

6.7. Không thể bị hoàn trả

Một khi Bitcoin của bạn được chuyển đi thì sẽ không thể lấy lại được trừ khi người nhận gửi lại cho bạn.

7. Các hình thức đầu tư Bitcoin

Có một số hình thức đầu tư Bitcoin hiện nay như sau:

7.1. Đào Bitcoin

Số lượng Bitcoin là có hạn – chỉ có 21 triệu đồng BTC, và cứ 10 phút thì có một lượng BTC cụ thể được tạo ra từ cách giải mã các thuật toán phức tạp thông qua internet và hệ thống máy tính.

7.2. Đầu tư (Mua, trữ chờ giá tăng)

Với hình thức này tức là bạn nhận thấy giá trị tiềm năng của Bitcoin nên dùng tiền mặt để mua một lượng BTC cụ thể sau đó chờ cơ hội tăng giá thì bán ra kiếm lợi nhuận.

7.3. Đầu tư “lướt sóng”

Giá Bitcoin biến động liên tục, giá có thể tăng đến hàng 100 USD chỉ sau vài giờ, nên nhiều người tận dụng đặc điểm này mua vào bán ra để kiếm lợi nhuận.


Các hình thức đầu tư Bitcoin.

7.4. Mua Bitcoin để đầu tư vào các cryptocurrency khác

Hiện nay ngoài Bitcoin còn rất nhiều cryptocurrency khác và giá của chúng còn đang rất thấp. Vì thế nhiều người sử dụng Bitcoin để mua bán hoặc đầu tư vào những đồng tiền mã hóa họ tin tưởng sẽ có giá cao hơn trong tương lai.

8. Tại sao Bitcoin là tiền đề cho sự phát triển của nền công nghiệp 4.0?

Khi internet ngày càng phát triển, thương mại điện tử bùng nổ trên toàn cầu và người dân dần mất lòng tin vào hệ thống tài chính truyền thống quá nhiều bất cập thì một đồng tiền mã hóa như Bitcoin sẽ là giải pháp vô cùng tiện lợi và có nhiều ưu thế hơn so với các phương pháp thanh toán của những loại tiền tệ khác. Đây cũng chính là lý do sẽ khiến nó tăng giá mạnh trong thời gian sắp tới.

Bên cạnh đó, công nghệ nền tảng của Bitcoin là blockchain đã, đang và sẽ được ứng dụng ngày càng nhiều vào mọi mặt của đời sống hàng ngày, đưa thế giới của chúng ta phát triển theo đường hướng mới – tự do, phi tập trung và nhanh chóng hơn rất nhiều.


Tại sao Bitcoin là tiền đề cho sự phát triển của nền công nghiệp 4.0?

9. Tóm tắt

Bitcoin là gì? Bitcoin là một đồng tiền mã hóa (cryptocurrency) được tạo ra và được tổ chức bằng điện tử, không ai kiểm soát nó. Chúng ta hay gọi đồng tiền Bitcoin là “tiền ảo Bitcoin“, nhưng đây là cách gọi sai lầm.

Mining Bitcoin là gì? Thuật toán Bitcoin là Proof 0f Work cho phép các thợ đào (miner) sử dụng những máy đào Bitcoin chuyên dụng (không phải “máy cày Bitcoin“) – giải các thuật toán máy tính phức tạp để tạo ra BTC.

Có thể xem Bitcoin Address như địa chỉ nhà, hoặc tương tự số tài khoản ngân hàng để mọi người chuyển khoản cho bạn.

Cập nhật tin tức mới nhất về blockchain và cryptocurrency tại Tiendientu.org
submitted by tiendientuorg to u/tiendientuorg [link] [comments]

How to earn Bitcoin?

Overview - Table of Contents Introduction to Earning in Bitcoin Work for Bitcoin Sell for Bitcoin Affiliate Programs Gambling Bitcoin Mining Hardware Mining Cloud Mining Introduction to Earning in Bitcoin Bitcoin is the most popular digital currency in the world today. Bitcoin cloud mining is the fastest way to immediately begin earning bitcoins. Bitcoin is built using very complicated cryptographic principles, and supported by countless individuals and companies from all around the world. By early 2016, total Bitcoin market capitalization had crossed USD 7 Billion, making it almost as valuable as the GDP of a small country like Bahamas. All the other digital currencies together do not constitute even 20% of Bitcoin’s market capitalization, underlining the its dominance and importance in the world of digital currencies.
With such a huge amount of world’s capital available in the form of Bitcoins, the number and types of opportunities to earn in bitcoins are increasing by the day. In this article we will discuss such opportunities that help us earn bitcoins.
We will start with the easiest, or the one that is applicable for the maximum number of people, and then move to the tougher ones. In the end we will cover earning bitcoins by mining. Bitcoin mining is not an easy way to earn bitcoins, but we do have a number of easier ones we will discuss first. So lets start with ‘earning bitcoins by offering your services’
Work for Bitcoin Perhaps the easiest way to earn bitcoins is to work online or in real life for bitcoins. Because of the huge size of the bitcoin eco-system, a number of such opportunities and jobs are available. With Billions of dollars invested in Bitcoin by tens of thousands of people, there is a real market in Bitcoin, where you can find jobs for freelancers, software developers, writers, and others who get paid in bitcoins for their services.
Software development, writing, design, making websites or apps, audio transcription, are some of the most active types of jobs. You can easily discover the types of jobs by going over the more popular job boards for bitcoin related work. The following job boards or forums are some of the best places to look for such jobs or gigs.
Freelancing
XBTfreelancer Cryptogrind Bitlancerr Coinality Bitgigs Jobs4Bitcoins Rein Project Crypto Jobs List Market Places
OpenBazaar Purse.io Bitify /bitmarket 21 Market Video Streaming
Watchmybit Streamium.io Tasks
Bitasker BitforTip WillPayCoin File/Image Sharing
Supload.com SatoshiBox JoyStream Advertising
CoinAd A-ads Coinzilla.io Also, check BitcoinGames for ideas on earning bitcoin and blockchain game assets.
Sell for bitcoin You can also get Bitcoin by selling your old laptops, phones or other items for Bitcoins. Such types of transactions are happening more and more, and a lot of buyers are already buying anything from iPhones to even cars by paying with Bitcoins. For Americans, Craigslist.com is your best bet when you want to find such buyers. You can mention in your ad that you are willing to take payment in Bitcoin. This way if anyone wants to buy the item for you for Bitcoin, they can contact you and make an offer. The same principle applies to other online marketplaces such as gumtree for UK, kijiji for canda etc.
Affiliate Programs Affiliate programs allow a promoter of a business or product to earn money or bitcoins by refering new clients to such businesses or products. For example, amazon.com has a popular affiliate program, where you can earn commission ranging from 2% to 20% for refering clients to products listed on amazon.com. Amazon normally pays in dollars, but there are a number of other sites and businesses which pay you in bitcoin for acting as their affiliate.
Some of the more popular affiliate programs that pay out in Bitcoin are by the sites: cex.io, coinbase.com, okcoin.com and namecheap.com, among others. You can find a larger list of such affiliate programs on the bitcoin wiki page for Affiliates.
Gambling We do not recommend gambling for every player or every user; we find that gambling is only suitable for people who know how to win at it. However, if you are one of such lucky users who have some tricks up their sleeves, and can manage to win at games such as poker, then you will find that earning bitcoins is not that hard.
One of the many applications of bitcoin since the very beginning have been in betting games or gambling. Because of the relative anonymity of bitcoin, and the lower fees, it is very suitable for gambling related applications. Indeed, one such game, satoshiDICE, has been running since 2012, and has paid out a huge number of bitcoins in innumerable transactions to its winners. There are many such games, which you can find be googling.
If you want to gamble totally anonymously, you can play gambling or betting games that are available only on darknet or .onion sites. Such sites allow you to browse them anonymous by operating on the tor network, which is a secure network that allows users to browse .onion websites without exposing their own IP address.
Bitcoin Mining For each block that is added to the Bitcoin Blockchain, a number of bitcoins are rewarded to the creater of that block. This reward is currently, as of June 2016, 25 bitcoins per block, and it halves every four years. The next halving will be in July 2016. Creating or finding the new blocks, and therefore winning the reward of 25 bitcoins for each block you create, is called bitcoin mining. To do bitcoin mining successfully, you need very powerful computers, which compete with other computers to find the next block. The speed or power of computer that do bitcoin mining is calculated in hashes calculated per second.
There are two ways to do bitcoin mining: one is to own hardware or computers that do the mining, and second is to hire the hardware from a third party, usually online, and do the mining on the cloud. Let us discuss the advantages and disadvantages of both in next two sections.
Hardware Mining When you own the hardware that does the calculations and mining of bitcoins, its called hardware mining. Hardware mining is the more popular or prevalent of the two types of mining we mentioned. One of the biggest factors which comes into play when doing bitcoin mining using your own hardware is the price of electricity. If you pay top price for electricity, then bitcoin mining may not be your cup of tea. Another related factor is infrastructure needed to cool the hardware; since every cpu generates some amount of heat, you may need to cool the hardware in case they become too heated. No wonder that some of the most successful miners work from China, specially Tibet, where they can get cheap electricity, and their cooling costs are low due to high altitude which reduces the ambient temperature for them.
For a more in-depth information on how to setup your hardware mining equipment, have a look at the Antminer setup page.
Currently, based on (1) price per hash and (2) electrical efficiency the best Bitcoin miner options are:
AntMiner S7 AntMiner S7 Bitcoin Miner 4.73 Th/s 0.25 W/Gh 8.8 pounds Yes $479.95 AntMiner S7 Bitcoin Miner 0.1645
AntMiner S9 AntMiner S9 Bitcoin Miner 13.5 Th/s 0.098 W/Gh 8.1 pounds Yes $1,987.95 AntMiner S9 Bitcoin Miner 0.3603
Avalon6 Avalon6 Bitcoin Miner 3.5 Th/s 0.29 W/Gh 9.5 pounds No $499.95 Avalon6 Bitcoin Miner 0.1232 Cloud Mining There are a number of service providers that allow you to rent computational hardware from them, which can then be used to do bitcon mining. Some of these services are designed with bitcoin mining in mind, whereas others such as Amazon AWS are general purpose services that can also be used to do bitcoin mining.
Some of the cloud mining services which can be used to do bitcoin mining on the cloud are:
Hashflare Review: Hashflare offers SHA-256 mining contracts and more profitable SHA-256 coins can be mined while automatic payouts are still in BTC. Customers must purchase at least 10 GH/s.
Genesis Mining Review: Genesis Mining is the largest Bitcoin and scrypt cloud mining provider. Genesis Mining offers three Bitcoin cloud mining plans that are reasonably priced. Zcash mining contracts are also available.
Hashing 24 Review: Hashing24 has been involved with Bitcoin mining since 2012. They have facilities in Iceland and Georgia. They use modern ASIC chips from BitFury deliver the maximum performance and efficiency possible.
Minex Review: Minex is an innovative aggregator of blockchain projects presented in an economic simulation game format. Users purchase Cloudpacks which can then be used to build an index from pre-picked sets of cloud mining farms, lotteries, casinos, real-world markets and much more.
Minergate Review: Offers both pool and merged mining and cloud mining services for Bitcoin.
Hashnest Review: Hashnest is operated by Bitmain, the producer of the Antminer line of Bitcoin miners. HashNest currently has over 600 Antminer S7s for rent. You can view the most up-to-date pricing and availability on Hashnest's website. At the time of writing one Antminer S7's hash rate can be rented for $1,200.
Bitcoin Cloud Mining Review: Currently all Bitcoin Cloud Mining contracts are sold out.
NiceHash Review: NiceHash is unique in that it uses an orderbook to match mining contract buyers and sellers. Check its website for up-to-date prices.
Eobot Review: Start cloud mining Bitcoin with as little as $10. Eobot claims customers can break even in 14 months.
MineOnCloud Review: MineOnCloud currently has about 35 TH/s of mining equipment for rent in the cloud. Some miners available for rent include AntMiner S4s and S5s.
Written by Bitcoin Mining on May 4, 2016.
submitted by mibmabus to u/mibmabus [link] [comments]

How to setup Bitmain AntminerS7 Bitcoin Miner Cleaning Small Bitmain Antminer S7 Bitcoin Mining Farm Bitcoin Mining with Antminer S7 and using Green Energy ... Bitcoin mining W/Antminer s7 / Green Energy part 2 - YouTube

AntMiner S9K @ 0.094W/GH 16nm ASIC Bitcoin Miner (S9K 13.5TH/s + PSU) 3 ... Reviewed in the United States on February 21, 2018. Verified Purchase. Mine came with a bad hashboard. Read more. 6 people found this helpful. Helpful. Comment Report abuse. Ashley. 5.0 out of 5 stars Works great for price. Reviewed in the United States on November 27, 2019 . Verified Purchase. Works great was ... 002fr 1600W Quiet Mining Machine Netzteil Geeignet für Bitcoin Miner S7 Silver 60cm PCIe PCI-E PCI Express Card 1x to 16x with USB3.0 Cable SATA to 6Pin Power Cable Riser Card for Bitcoin Mining Machine 4 Ports USB 3.0 PCI-E Express 1X to 4X Converter Expansion Card Adapter PCIe X1 Riser Card for BTC Bitcoin Mining Machine Wendry Mining Machine Power, Bitcoin Miner-Netzteil für Infineon/IXY ... 002fr 1600W Quiet Mining Machine Netzteil Geeignet für Bitcoin Miner S7 Silver 60cm PCIe PCI-E PCI Express Card 1x to 16x with USB3.0 Cable SATA to 6Pin Power Cable Riser Card for Bitcoin Mining Machine 4 Ports USB 3.0 PCI-E Express 1X to 4X Converter Expansion Card Adapter PCIe X1 Riser Card for BTC Bitcoin Mining Machine Wendry Mining Machine Power, Bitcoin Miner-Netzteil für Infineon/IXY ... Antminer S7 ASIC Miner 4.73TH/ s für Bitcoin-Mining Inkl Netzteil Psu. EUR 15,50. 2 Gebote. EUR 8,49 Versand . Endet am Samstag, 18:49 MEZ 5T 10Std Lieferung an Abholstation Produktart: Bitcoin Miner. Bitmain Antminer S9 T 13.5 TH/S mit PSU Netzteil APW3++ gebraucht EUR 92,00. 5 Gebote. EUR 8,49 Versand. Endet am 2. Nov, 20:00 MEZ 7T 11Std Lieferung an Abholstation Produktart: Bitcoin Miner ... 002fr 1600W Quiet Mining Machine Netzteil Geeignet für Bitcoin Miner S7 Silver 60cm PCIe PCI-E PCI Express Card 1x to 16x with USB3.0 Cable SATA to 6Pin Power Cable Riser Card for Bitcoin Mining Machine 4 Ports USB 3.0 PCI-E Express 1X to 4X Converter Expansion Card Adapter PCIe X1 Riser Card for BTC Bitcoin Mining Machine Wendry Mining Machine Power, Bitcoin Miner-Netzteil für Infineon/IXY ...

[index] [51537] [24714] [1919] [35399] [3994] [42324] [22050] [21956] [4745] [25812]

How to setup Bitmain AntminerS7

Unboxing Antminer s7 dengan 3 hasboard Review Antminer S7, mesin bitcoin miner di rumah. Mesin penambang Bitcoin built up dengan instalasi yang mudah. Hal yang perlu diperhatikan : 1.Suaranya ... An introduction into my Bitcoin world how my miners are set up trials and errors what works and doesn't work. Crypto Clothing and Gear https://TheBlockGear.c... Antminer S7 and S9 Bitcoin Miner Setup - Duration: 9:09. GottaMinute 4,708 views. 9:09 【神秘】挖礦小教室EP.1 5分鐘學會挖礦(比特幣,以太幣) - Duration: 5:02. Shenmi神秘 ... How to clean and seal an Antminer S7 - Duration: 7:19. UltimateBitcoinMiner 9,901 views. 7:19. Inside a Secret Chinese Bitcoin Mine - Duration: 9:17. Motherboard Recommended for you. 9:17 . 12 ... Antminer S7 the best bitcoin miner machine Subscribe: https://goo.gl/4c4zVk Lepa 1600 80 PLUS GOLD G1600-MA Power Supply link: http://adf.ly/1R3Czk

#